Wie is Floortje?
De interieurarchitect én -styliste die aandachtig luistert, aangenaam verrast en altijd levert. Als jongere zusje van Fastfloor heb ik de materialen, de middelen en de mensen om jouw interieur die welverdiende wow-factor te geven.
Ontwerpen in Doetinchem

Je vindt mijn studio op de veemarkt in Doetinchem, aan de Houtkampstraat 33A. Online alvast een kijkje nemen? Dat kan! Maar kom je daarna ook echt langs? In beide studio’s kun je sfeerproeven, zien en aanraken en bij beide verkopen we meubels, verlichting, woonaccessoires etc. Alleen in Terborg verkopen we ook bloemen en planten. Verder is de formule identiek.

Inspireren in Terborg

Ben je enthousiast over wat we in Doetinchem voor jouw interieurontwerp, maar wil je meer zien en aanraken? Geen probleem, dan gaan we even naar mijn interieur studio in Terborg. En andersom kan natuurlijk ook. Misschien wil je in Terborg eerst wat ‘losse ideeën’ opdoen, die ik vervolgens aan elkaar knoop in een compleet interieurontwerp. Alles kan!

Een impressie
Ik heb geen dichtgetimmerd assortiment, maar het flexibele netwerk om al jouw interieurwensen waar te maken. Toch kan ik me voorstellen dat je je afvraagt: wat heeft Floortje nou eigenlijk in huis? Nou, onder andere dit..
De gezichten van Floortje

Sabine Elshoff

Bloembindster

Angelique Soyer

Interieuradviseur

Maartje Dekkers

Interieuradviseur
Floor(tje) manager

Sandra Smit

Bloembindster

Maud Brinkman-op den Akker

Interieurontwerpster

Jolanda Remmelink

Bloembindster

Cindy Alaoui

Interieuradviseur

Blijf up to date

Ik ben het zusje van Fastfloor