Wie is Floortje?

Ik ben de interieurarchitect én -styliste die aandachtig luistert, aangenaam verrast en natuurlijk: verwondert. Als jongere zusje van Fastfloor heb ik de materialen, de middelen en de mensen om jouw interieur die welverdiende wow-factor te geven. 

Floortjes Formule
Verschillende specialisten vormen samen Floortje. Zij maken van Floortje een veelzijdig karakter. Een onvermoeibare alleskunner die altijd net een stapje verder gaat dan je gewend bent
De gezichten van Floortje

Sandra Smit

Bloembindster

Jolanda Remmelink

Bloembindster

Sabine Elshoff

Bloembindster

Angelique Soyer

Interieuradviseur

Maud Brinkman-op den Akker

Interieurontwerpster

Erik Corbeek

Interieuradviseur / Werkvoorbereider

Floortjes visie
Een interieurzaak of woonwinkel kan soms erg overweldigend zijn. Té veel keuzes, stalen, materialen, verdiepingen en té veel prikkels maken het soms erg moeilijk om weloverwogen interieurkeuzes te maken. Daarom geeft Floortje jou tijd, ruimte en aandacht. Verwacht soms ook een onverwachte twist of een prikkelend idee voor jouw interieur. We zeggen niet voor niets: Floortje verwondert. Dat we jou niet overweldigen met keuzes wil niet zeggen dat je hier beperkt bent in je keuzes. Zeker niet. Door goed naar jou te luisteren kunnen we de vele opties beter filteren en komen we tot de kern van je interieurwensen. We zijn compleet, maar toch intiem.
Floortjes vestigingen

Je vindt Floortje aan de Edisonstraat in Doetinchem en in de Hoofdstraat in Terborg. Twee locaties die van buitenaf van elkaar verschillen, maar toch allebei onmiskenbaar Floortje zijn. Vol sfeer, stijl en inspiratie. Zie ik je snel?

Een impressie
Ik heb geen dichtgetimmerd assortiment, maar het flexibele netwerk om al jouw interieurwensen waar te maken. Toch kan ik me voorstellen dat je je afvraagt: wat heeft Floortje nou eigenlijk in huis? Nou, onder andere dit..
Blijf up to date

Ik ben het zusje van Fastfloor