het logo van Floortje Terborg

Interieuradvies

Je wilt ‘t goed doen. Jouw interieur moet kloppen. En dat gevoel wil je elke dag ervaren. Kleuren, materialen, meubels, wanden, vloeren… er moet balans zijn. Dat geeft een rustgevend gevoel, zelfs als je voor een uitbundig interieur gaat. 

Mijn collega Maud weet hoe dit werkt. Zij helpt je. 

foto Maud
maud 2

Maud maakt mooi

Mijn naam is Maud en ik ben interieurontwerpster bij Floortje. In mijn ontwerpen denk ik aan werkelijk álles. Met een vloer als basis bouw ik jouw interieur op met kleuren op de muren, behang, raambekleding, meubels en verlichting. Maar ook accessoires, planten, bloemen en kunst vergeet ik niet! Dit soort details maken het plaatje compleet en maken van jouw huis een thuis. 

Voorpret

Met mijn fotorealistische 3D beelden geef ik je een rondleiding door je eigen huis. Dit geeft jou een reëel beeld van het uiteindelijke resultaat waardoor keuzes maken geen stress meer oplevert, maar een feestje wordt! Van een stoer industrieel interieur tot romantisch landelijk, van strak modern tot kleurrijk bohemien… Mijn inlevingsvermogen is groot, ik ga graag uitdagingen aan en niks is mij te gek!

Ondertussen al even inspiratie opdoen?

Bekijk dan hier alvast enkele interieur-elementen waarmee Maud ook voor jou aan de slag kan. 

Blijf up to date

Ik ben het zusje van Fastfloor