Word je soms ook zo moedeloos van die eindeloze tafels vol met stalen en materialen-monsters zover als het oog kan zien? Ik ook. Daarom is mijn assortiment bewust wat beperkter, maar biedt het toch alles wat je nodig hebt. Ook omdat ik samenwerk met een netwerk van bedrijven. 

Ik help je dus niet alleen met vloeren, raamdecoratie, interieurbeplanting en trapbekleding, maar ook met schilderwerk, behang en zelfs meubilair. Dan hoef jij niet van het ene naar het andere adres te rennen om je interieur écht af te krijgen. Relaxt hè? 

Hier moet je zijn

Die complete interieurbeleving geef ik je in Doetinchem en Terborg. In beide zaken heb ik alles in huis om om jouw interieur te laten verwonderen. Als je wilt beginnen we met een vrijblijvend interieuradvies. Dan gaan we er eens rustig voor zitten. Je kunt bij mij gewoon binnenwandelen, maar als je liever een afspraak maakt dan kan dat natuurlijk ook.

‘Rustig Floortje, ik ken je net!’

Denk je: Leuk zo’n compleet interieur, maar ik zoek eigenlijk iets specifieks. Ook geen probleem! Ik help je. Zit hier iets tussen voor jou? 

Blijf up to date

Ik ben het zusje van Fastfloor