Word je soms ook zo moedeloos van die eindeloze tafels vol met stalen en materialen-monsters zover als het oog kan zien? Ik ook. Daarom is mijn assortiment bewust wat beperkter, maar biedt het toch alles wat je nodig hebt. Ook omdat ik samenwerk met een netwerk van bedrijven. Ik help je dus niet alleen met vloeren, raamdecoratie, interieurbeplanting en trapbekleding, maar ook met schilderwerk, behang en zelfs meubilair. Dan hoef jij niet van het ene naar het andere adres te rennen om je interieur écht af te krijgen. Relaxt hè?
Hier moet je zijn

Die complete interieurbeleving waarover ik het heb, krijg je bij Floortje in Doetinchem of Terborg. Of allebei! In Doetinchem hebben we een studio waar we de eerste schetsen van jouw nieuwe interieur maken. En in Terborg kun je wat meer sfeer proeven en materialen voelen. Hier vind je compleet gestylede sfeerkamers. Eigenlijk een soort Pinterest-omgeving, maar dan in het echt. En nog iets mooier, al zeg ik ‘t zelf ;-). Maar
maak anders even een afspraak, dan laat ik jou oordelen.

‘Rustig Floortje, ik ken je net!’
Denk je: Leuk zo’n compleet interieur, maar ik zoek eigenlijk iets specifieks. Ook geen probleem! Ik help je. Zit hier iets tussen voor jou?
Blijf up to date

Ik ben het zusje van Fastfloor