Hey jij, bewonder mijn briljante creaties
Jij komt toch wel langs?
Hey jij, ik heb PVC-vloeren in de aanbieding

Bij mij hoef je maar €54,50 per m² te betalen.

Visgraat geheel compleet van €69,95

Ik ben Floortje, het jongere zusje van Fastfloor en neem jou mee op reis binnen de interieurwereld. Ik kleur graag buiten de lijntjes, ga voor het beste resultaat, kan alles waarmaken en blijf jou keer op keer verrassen! Lukt het mij niet zelf? Dan schakel ik mijn maatjes in.

Laten we bellen

“De hele wereld hangt vast aan tradities en ik wil dit graag doorbreken. Het merendeel van de interieurzaken werkt samen met honderden leveranciers. Ik heb een klein en beperkt assortiment waardoor ik jou van goed advies kan voorzien en precies weet waar ik over praat. De markt vraagt om pure ontzorging. Mensen zitten zo vol met ideeën en komen er niet uit bij het stijlen van het interieur. Daar waar jij nooit aan hebt gedacht, daar denk ik aan. Overhandig mij de sleutel van jouw woning en ik fix het met een verrassend eindresultaat.”

Bij mij koop je ‘een beleving’. Denk aan rijke, behaaglijke, warme producten, volle stoffen en een natuurlijke uitstraling. Ik zorg voor een continu wisselend assortiment en heb altijd de mooiste artikelen in huis.
Eenmaal bij mij geweest, dan blijf je terugkomen!
Floortje
Ben jij op zoek naar een eigen stijl en durf jij tegengas te geven? Daag mij dan uit!
Blijf up to date

Ik ben het zusje van Fastfloor