Home » BijFloortje » Over Floortje

Over Floortje

Floortje Gerrits (1984) is dramatherapeute en eigenaar van kindertherapiepraktijk BijFloortje. Floortje heeft ervaring in het begeleiden van kinderen met een diagnose in het autistisch spectrum en andere sociaal-emotionele problemen. In 2006 liep ze stage in Waalwijk en Heusden, op de SBO-scholen de Poort en de Leilinde. Hier gaf ze therapie aan kinderen.

Floortje heeft op de Poort (inclusief stage) ruim anderhalf jaar (sept 2006- mei 2008) gewerkt voor werkervaring.

In 2009 is Floortje gaan werken als dramatherapeut bij Infero, een kindertherapiepraktijk in Waalwijk. Hier gaf ze o.a. individuele dramatherapie, groepstherapie en sociale vaardigheidstrainingen (sova). Daarnaast werkte ze via Infero voor de basisscholen Thomas More en de Kiehoorn te Tilburg. Hier werkte ze naast therapeut ook als “coach”. Als coach begeleidde ze leerkrachten met vraagstukken die betrekking hadden op kinderen met sociaal-emotionele problemen.

BijFloortje is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, nr. 53561155. Floortje is lid van de Nederlandse Vereniging voor Dramatherapie, NVDT en is tevens lid van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen, FVB. Ze volgt de richtlijnen van de NVDT en FVB op.